Naujos padangos pigiau

 Naujos padangos pigiau

Naujos padangos pigiau 

Padangos automobiliui, kaip batai kojoms – be jų nei iš vietos. Natūralu, kad tuomet, kai prireikia naujų gaminių, svarbu palyginti kuo daugiau variantų, kad būtų galima išsirinkti pačius tinkamiausius. Gerai tai, jog dabar padangos internetu pigiai parduodamos – taip itin lengvai bet kuriuo metu galima panagrinėti įvairių modelių privalumus ir nuspręsti, kurie gaminiai Jūsų transporto priemonei tiktų labiausiai.

 

Tuomet, kai reikalingos geros padangos, išmatavimai pagal automobilio markę – vienas populiariausių paieškos būdų. Juk svarbu įsitikinti, kad atitinkamus gaminius iš tiesų galėsite pritaikyti savo transporto priemonei – tai būtina sąlyga saugioms kelionėms. Tam naudojama speciali šių gaminių skaičiuoklė, kurią rasite ir mūsų kategorijose: Jums reikės pasirinkti, kokie matmenys (plotis, aukštis, skersmuo) tinka transporto priemonei ir iš karto pamatysite galimus variantus. Žieminės, vasarinės padangos 195 65 R15, 215 65 R16, 225 50 R17, R18 yra tik keletas galimų modelių, tačiau jų pavyks surasti ir kur kas daugiau.

Padangų techniniai duomenys

Visgi, ratlankių išmatavimai nėra vienintelis paieškos kriterijus – tikėtina, jog įvedę reikiamus duomenis, surasite ne vieną variantą, tad tokiais atvejais teks atsižvelgti ir į kitas šių gaminių ypatybes. Atkreipkite dėmesį į degalų sąnaudų efektyvumą, skleidžiamą triukšmą, sukibimą su šlapia kelio danga – visa tai padės nuspręsti, kurios padangų kameros geriausiai atliks savo darbą. Visi šie parametrai yra nurodyti prie kiekvieno gaminio, taigi tokia paieška nepareikalaus ir taip brangaus Jūsų laiko. O jei vis dar kyla abejonių, kuriuos modelius pasirinkti, susipažinkite su kitų vairuotojų atsiliepimais ir prekių apžvalgomis – didesnis informacijos kiekis šiuo atveju tikrai nepamaišys.

Vertėtų žinoti išskirtinius jų tipus: dygliuotos padangos žiemos metu suteiks maksimalų saugumą važiuojant kiek prastesniais keliais, o jei Jums reikalingos kokybiškos purvo padangos, turėtumėte paieškoti tvirtesnių, didesnius tarpus tarp protektoriaus elementų turinčių gaminių. Tokiais atvejais ypač praverčia 4x4 padangos (internetu jas taip pat galima įsigyti pas mus), tačiau tai nėra vienintelis galimas variantas. Populiarus ir padangų restauravimas, kuris taip pat turi savų privalumų. Jei darbas atliktas kokybiškai, tokių gaminių specifikacijos bus nepriekaištingos, tačiau už juos sumokėsite gerokai mažiau. Paskirkite laiko pažinčiai su visais šiais tipais ir tikrai ilgai neužtruksite, kol suprasite, kuris iš jų Jūsų transporto priemonei bus tinkamiausias.

Šių gaminių žymėjimas taip pat gali padėti priimti teisingą sprendimą, jei mokėsite tinkamai jį iššifruoti. MS padangos tinka prastesniems orams, XL ar RF raides turintys modeliai yra sustiprinti, o RFT, ROF, DSST, SSR, ZP yra skirtingų gamintojų pasirinkti šifravimai, reiškiantys, jog šiems gaminiams pritaikyta speciali technologija, leidžianti riedėti be slėgio. Toks sprendimas garantuoja dar didesnį Jūsų kelionių saugumą. Nors tai nėra esminis parametras, didesnis saugumas užtikrins ir gerokai didesnį komfortą.

Padangų kainos

Atidžiau susipažinę su šių gaminių asortimentu, pastebėsite, jog žieminių, universalių, vasarinių  kainos gali ženkliai skirtis – tai dažniausiai priklauso ne tik nuo sezoniškumo, bet ir nuo gamyboje naudojamų technologijų, specifikacijų ir pačių gamintojų. Visgi, tai nereiškia, jog mažiau kainuojantys gaminiai nėra verti Jūsų dėmesio – jei pavyko surasti visus poreikius atitinkantį variantą, tikrai nėra būtina ieškoti brangesnio modelio. Be to, kartais net ir mažiau žinomi gamintojai gali nustebinti ne tik žemesne kaina, bet ir labai patraukliomis specifikacijomis – aukštos kokybės atsisakyti tikrai nevertėtų.

Naujos padangos internetu pigiau

Ieškote, kur pigios lengvųjų automobilių, džipų, visureigių padangos siūlomos gera kaina? Prekyba jomis vykdoma pas mus, tad kviečiame iš arčiau apžiūrėti siūlomą asortimentą. El. parduotuvėje epadangos24.lt  šie gaminiai parduodami itin geromis kainomis, o dažnai vykstantis žieminų, vasarinių padangų išpardavimas leidžia sutaupyti dar daugiau papildomų lėšų. Tad jei pastebėsite, jog žieminės padangos su akcija, nepraleiskite progos ir aprūpinkite savo automobilį kokybišku apavu plačiai neatverdami piniginės.

Mūsų asortimente yra Gislaved, BF Goodrich, Kleber, Westlake, Bridgestone, Viking, Toyo, Fulda, Goodyear, Dayton, Marshal, Cooper, Lassa, Nankang, Kumho, Yokohama, , Pirelli, Dunlop, Kelly, Debica, Maxxis, Falken, Sava, Roadstone, Matador, Nexen, Continental, Kormoran, Hankook, Michelin, Nokian padangos ir kitų gamintojų siūlomos prekės, tad lengvai surasite sau tinkamiausias. Reguliarus šių gaminių keitimas bei konsultacijos su specialistais užtikrins, kad automobilis bus tvarkingas ir neiškils ekstremalių situacijų. Mylėkite savo automobilį, skirkite jam šiek tiek dėmesio ir atsidėkodamas jis tarnaus ilgai ir patikimai.

Tuomet, kai reikalingos naujos pigiausios padangos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Utenoje, Alytuje, Tauragėje ar bet kur kitur Lietuvoje, nebereikia ieškoti, kur yra artimiausia parduotuvė ir planuotis kelionės iki jos. Jums tinkamus modelius galite įsigyti bet kuriuo metu, net neišėję iš namų. Naujos, pigios padangos internetu yra užsakomos itin paprastai, o po to greitu metu yra pristatomos tiesiai į Jūsų namus.